• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

In de Online Detectie Vervolgcursus leren we de honden om te discrimineren tussen verschillende geuren. Je breidt het sorteren en het systematisch zoeken uit en we maken een begin met het afzoeken van voertuigen. Ook gaan we de verwijzing verbeteren en verlengen. Alle oefeningen kun je gemakkelijk in en rond het huis doen.

De cursus bestaat uit 10 lessen, die je geheel in je eigen tempo kunt volgen. Met de huiswerkopdrachten heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen alvorens je doorgaat naar de volgende les. Als je dus ergens tegenaan loopt, helpen we je en geven we op maat advies. Na aankoop heb je een jaar lang toegang tot de cursus en alle lessen.

We adviseren je om vooraf de benodigde trainingsmaterialen te verzamelen, zodat je optimaal voorbereid bent en het beste resultaat kunt boeken.

Heb je nog vragen over deze cursus? Bekijk dan het overzicht met de meest gestelde vragen.

 

Voor wie?

Voor iedereen die de Online Detectie Basiscursus met succes heeft afgerond. Heb je ergens anders al iets met detectie gedaan? Neem dan contact op om te kijken of je meteen met de Vervolgcursus kunt starten.

 

Wat heb je nodig?

Voerbeloningen, speeltjes en nog meer trainingsmaterialen zijn ook te koop in onze webshop.

Over de instructeur

Profielfoto

Linda Vermaas

Linda is gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, gedragsbeoordelaar en gecertificeerd detectie- en speurinstructeur. Linda geeft sinds 2017 professioneel detectielessen en is oprichter van zowel Kenniscentrum Argos als Argos Scentwork Academy. Op basis van de ervaringen die zij heeft opgedaan met het lesgeven aan honderden honden en hun eigenaren en het trainen met haar eigen honden, heeft Linda haar eigen trainingsmethoden ontwikkeld. Ook is zij auteur van de boeken 'De neus van de hond 1: Detectie als sport en hobby' en 'De neus van de hond 2: Speuren als sport en hobby'.

Bekijk meer cursussen van Linda Vermaas →

Cursusoverzicht

Er is geen inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerste die er een schrijft.

© 2024 Argos Scentwork Academy - Powered by Maatos