• 75 (incl. BTW)
  5( 5 reviews )
  223

  In deze Online Detectie Basiscursus leer je jouw hond om te zoeken naar een specifieke geur en om deze te verwijzen! Je maakt een begin met het sorteren (line-ups) en met het systematisch afzoeken van muren. Ook ga je aan de slag met de verwijzing. Alle oefeningen kun je gemakkelijk in en rond het huis doen.

  75 (incl. BTW)
 • 75 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  177

  In de Online Detectie Vervolgcursus leren we de honden om te discrimineren tussen verschillende geuren. Je breidt het sorteren en het systematisch zoeken uit en we maken een begin met het afzoeken van voertuigen. Ook gaan we de verwijzing verbeteren en verlengen. Alle oefeningen kun je gemakkelijk in en rond het huis doen. 

  75 (incl. BTW)
 • 55 (incl. BTW)
  5( 1 reviews )
  180

  In deze online cursus over line-ups bespreken we line-ups van A tot Z: hoe start je met een line-up, hoe bouw je de moeilijkheidsgraad op en hoe kun je met behulp van de handling zorgen voor een strakke, snelle manier van zoeken en verwijzen? 

  55 (incl. BTW)
 • 21,50 (incl. BTW)
  5( 2 reviews )
  254

  In dit detectie webinar leer je meer over het aanleren van geuren en hoe geur zich verspreidt. We bespreken verschillende methodes om een hond op een geur te zetten en welke geuren meer en minder geschikt zijn voor mensen die recreatief met detectie bezig zijn. Ook maken we inzichtelijk hoe je kunt voorspellen wat geur doet en hoe je hier rekening mee kunt houden tijdens je training.

  21,50 (incl. BTW)
 • 21,50 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  129

  In dit webinar bespreken we veelgehoorde feiten en fabels over speuren. Deze worden kritisch onder de loep genomen met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Ook bevat dit webinar weer videomateriaal en veel praktische tips.

  21,50 (incl. BTW)
 • 21,50 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  171

  In dit detectie webinar bespreken we één van de moeilijkste aspecten van detectie: het afzoeken van ruimtes. We behandelen het maken van een zoekplan, het werken volgens een protocol, rekening houden met omgevingsfactoren en natuurlijk de handling. Je krijgt tips en trucs voor het afzoeken van blanco ruimtes, we bespreken aspecten die een rol kunnen spelen bij valsmeldingen en natuurlijk bevat het webinar veel videomateriaal.

  21,50 (incl. BTW)
 • 21,50 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  109

  In dit detectie webinar leer je meer over valsmeldingen. Tijdens de detectietraining kan het gebeuren dat je hond verwijst op een andere geur of misschien wel zonder dat er überhaupt een geur aanwezig is… De mogelijke oorzaken hiervan worden besproken en natuurlijk komen ook oplossingen uitgebreid aan bod.

  21,50 (incl. BTW)