• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

In deze Online Detectie Basiscursus leer je jouw hond om te zoeken naar een specifieke geur en om deze te verwijzen! Je maakt een begin met het sorteren (line-ups) en met het systematisch afzoeken van muren. Ook ga je aan de slag met de verwijzing: de manier waarop jouw hond laat zien dat hij de geurbron heeft gevonden en waar deze zich precies bevindt. Alle oefeningen kun je gemakkelijk in en rond het huis doen.

De cursus bestaat uit 10 lessen, die je geheel in je eigen tempo kunt volgen. Met de huiswerkopdrachten heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen alvorens je doorgaat naar de volgende les. Als je dus ergens tegenaan loopt, helpen we je en geven we op maat advies. Na aankoop heb je een jaar lang toegang tot de cursus en alle lessen.

We adviseren je om vooraf de benodigde trainingsmaterialen te verzamelen, zodat je optimaal voorbereid bent en het beste resultaat kunt boeken. Onze Detectie Starterkit is hier speciaal voor samengesteld. Bestel je deze cursus en de starterkit samen, dan ontvang je maar liefst €50,- combikorting. Je betaalt dan €150,- in plaats van €200,-! Via deze link koop je de Basiscursus en Starterskit in één keer.

Heb je nog vragen over deze cursus? Bekijk dan dit overzicht met de meest gestelde vragen.

 

 

Wat heb je nodig?

 • Voldoende kleine voerbeloningen voor je hond in een trainingstasje zodat je deze snel kunt pakken
 • Een speeltje als beloning
 • Een clicker
 • Detectie starterkit
 • Een geur die je je hond wil aanleren. Deze kun je selecteren bij het bestellen van de Detectie Starterkit (anijs, kruidnagel, wapenolie of CBD olie). We raden aan om één van deze vier geuren te kiezen. Kies je voor een andere geur, dan kunnen we je ook van advies voorzien. Neem daarvoor contact met ons op.
 • Een Facebookaccount voor het uploaden van de huiswerkopdrachten

Voerbeloningen, speeltjes en lijnen zijn ook te koop in onze Argos Scentwork Academy webshop (je wordt doorgelinkt naar een andere website)

 

 

 

Over de instructeur

Profielfoto

Linda Vermaas

Linda is gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, gedragsbeoordelaar en gecertificeerd detectie- en speurinstructeur. Linda geeft sinds 2017 professioneel detectielessen en is oprichter van zowel Kenniscentrum Argos als Argos Scentwork Academy. Op basis van de ervaringen die zij heeft opgedaan met het lesgeven aan honderden honden en hun eigenaren en het trainen met haar eigen honden, heeft Linda haar eigen trainingsmethoden ontwikkeld. Ook is zij auteur van de boeken 'De neus van de hond 1: Detectie als sport en hobby' en 'De neus van de hond 2: Speuren als sport en hobby'.

Bekijk meer cursussen van Linda Vermaas →

Cursusoverzicht

Er is geen inhoud gevonden

Reviews

5

5
5 beoordelingen
 • 5 Sterren5
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Top

  5

  Heel duidelijk en fijne feedback!

 2. detectie basiscursus

  5

  Geweldige cursus en complimenten aan Mirjam en Linda.
  Ze leggen alles zo goed uit, filmpjes zijn super duidelijk.
  Ook de feedback op ingestuurde huiswerk is altijd goed onderbouwd.
  Aanrader voor iedereen, echt een plezier voor mens en hond

 3. Online cursus Detectie Basiscursus

  5

  Bedankt voor deze mooie, uitgebreide en hele duidelijke cursus.
  Erg leuk om dat zo online te kunnen doen, helaas zitten jullie een beetje ver weg voor mij.
  Jente en Nuka hebben er ook van genoten en vinden het erg leuk om te doen, heel fijn ook dat ik bij jullie de materialen kan bestellen.
  Lijkt me ook leuk om de vervolgcursus te gaan doen. Ik wil ook heel graag eens een “echte” les bij jullie volgen, dat komt er vast een keer van.
  Vriendelijke groet, Nina

 4. Super leuke cursus

  5

  Ik was al een tijdje bezig met detectie, maar deze cursus toch gedaan met mijn 2 Pyreneese herdershonden Loki en Odin. Super leuk, nog nieuwe dingen geleerd en nieuwe ideeën opgedaan.

  Ik raad deze cursus zeker aan!

  Groeten,

  Sandra, Loki & Odin

 5. online basiscursus detectie

  5

  Fijn om deze cursus op je eigen tempo te volgen. Ook leuk om van medecursisten filmpjes te kunnen zien en hierbij de feedback van Linda.
  Een goed alternatief voor fysieke lessen, alhoewel Rosa, Dorus en ik deze ook wel heel erg fijn en leuk vinden!

  Groet,
  Bianca Dokter

© 2024 Argos Scentwork Academy - Powered by Maatos